Pari.bg търси млади и иновативни мениджъри

  Next Generation 2011 е нещо ново и свежо за младите мениджъри и има два големи плюса: търси новото и иновативното в управлението на фирми, проекти и хора; събира информация за тези хора в България, доказвайки, че съществуват.

Организацията и идеята на събитието бяха приятна изненада. Без входни такси, без излишна куртоазия и претенциозност. Просто възможност да покажеш кой си, в случай че отговаряш на условията. А те не са особено леки: задължително 2+ години работа като мениджър, възраст до 35 години, както и лични разсъждения по няколко теми, по възможност представени на английски език. Резултатът е сито свеждащо финалистите до 25-ма млади професионалисти и много приятни разговори с журито.

Поредната приятна изненада бе непринудената обстановка преди и по време на интервютата. Младите представители на екипа за събития на Pari.bg се погрижиха между кандидатите да се получи разговор и networking. Журито пък от своя страна (в лицето на Светлозар Петров, Кремена Кралева, Лилия Апостолова, Джордж Ефстатиадис и Peter Ashton) предразполагаше участниците да покажат най-доброто от себе си и да споделят работещите решения за техния бизнес.

Това, което се забеляза през втория ден от срещите на журито с кандидатите бе, че съотношението мъже-жени беше в полза на първите и съотношението IT (рaзбирай по-неглеже)-другите бизнес сектори (разбирай костюм и +/- вратовръзка) отново бе в полза на вторите. Носят се слухове обаче, че през първия ден представителите на IT сектора са били една идея в повече.

Очакваме финалния резултат на 22. юни, когато на официална церемония ще бъдат наградени баш победителите. Наградите са супер: 3 пълни и 2 частични стипендии за MBA програма в City College/University of Sheffield. За всички финалисти ще има инфо в специални рубрики и издания на в. Пари, а повече информация за събитието можете да намерите тук.

Advertisement

Why not join the conversation?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s