Стартира иновация за предлагането на работа: Roboti.bg

Roboti.bg стартираха с интересна презентация и питие. Приложението цели да улесни предлагащите работа с по-прецизен подбор на кадри още в самия процес онлайн, а търсещите – да намерят своята работа дори във facebook.

На снимката: Ясен Рогачев, Атанас Семерджиев и Олег Кабакчиев са иноваторите, които стоят зад Roboti.bg

“Ние вярваме, че днес успешен бизнес се уповава на промени: гради се чрез адекватни, подходящи и правилни нововъведения и хора, готови да променят действащата в момента тромава система. Разбира се и с позитивно лично отношение!” сподели CFO на проекта Ясен Рогачев. Иновативната платформа има зад гърба си трима амбицирани да променят недружелюбната среда от сайтове за търсене и предлагане на работа с нови и работещи решения иноватори. Обещаха и лично отношение към всеки един клиент.

Самата платформа наистина има няколко големи плюса, които досега не сме виждали в родното онлайн пространство. На първо място CV Management tool наричат системата за управление на подбора на персонал. Работодателите ще имат възможност онлайн в самото приложение на Roboti.bg да сортират кандидатите по кръгове и да ги отсяват директно там (или пък да напишат съобщение до определени кръгове от кандидати). Ще могат и да публикуват своите обяви във facebook, с цел по-голям кръг от потребители да достигнат до тях. Освен f-connect, приложението има и аpplication в социалната мрежа, което директно прави търсенето и предлагането на работа още по-социално.

Roboti.bg е вече онлайн, а първите обяви за работа са вече факт.

Advertisement

2 thoughts on “Стартира иновация за предлагането на работа: Roboti.bg

  1. Впечатлена съм от нововъведенията в тази досега неразвиваща се област на интернет пространството и с радост ще се възползвам при първа възможност!

Why not join the conversation?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s